Director:
Адреса:  Vladan Antic
Narodnog Fronta No. 16
Petrovac na Mlavi
Branicevo
12300Serbia
Број мобилног телефона:
+381 60 329 9 329

constructionworker2

Obuhvataju upravljanje gradnjom i izvođenje građevinskih radova - uključujući instalacije i završne radove, izgradnju i opremanje enterijera, radove sanacije, rekonstrukcije, adaptacije, te planiranje i kontrolu gradilišta ..

Nemojte zaboraviti da su najbitniji faktori za investitora:

cena same gradnje,
poštenje,
brzina i
kvalitet izvođenja građevinskih radova.
"ANTA IZGRADNJA" svojim dugogodišnjim iskustvom upravo garantuje to.

Opširnije se možete informisati iz našeg članka koji govori detaljnje o ovoj temi:

 

spec usl 02

U mogućnosti smo Vam predstaviti nekoliko načina gradnje i izgradnje sa različitim materijalima i različitim sistemima gradnje po različitim cenama:

Dijamantsko sečenje i bušenje betona
Dijamantsko sečenje i brilijant bušenje spadaju pod izvođenje radova u visokogradnji i niskogradnji, bez obzira da li se radi o armiranom betonu, opeke, kamena ili asfaltu.

Dijamantsko sečenje
Primenjuje se prilikom izrade novih ili proširenja postojećih otvora u zidovima ili pločama, kao i kod uklanjanju celih konstruktivnih delova.

Dijamanta bušenje
Primena dijamantskog bušenja je veoma raznolika (nezavisno da li se radi o Armiranom betonu, cigli, kamenu ili asfaltu), a najčešća je za postavu raznih instalacija kroz zidove i ploče.

Prednosti dijamantskog sečenja i bušenja:

radnik 01

S nama nemate potrebe više trčati za majstorima tražiti ih okolo proveravati i ispitivati cene i načine gradnje. "ANTA IZGRADNJA" dugogodišnjim iskustvom prednjači u izvođenju radova i cenama, kontaktirajte nas i uverite se i sami!

Zadovoljstvo naših klijenata
Najbitniji faktori za investitora su cena same gradnje, poštenje, brzina i kvalitet izvođenja građevinskih radova. "ANTA IZGRADNJA" svojim dugogodišnjim iskustvom upravo garantuje to.